GEBOORTEKAARTJES OP MAAT

Ik ontwerp persoonlijke, unieke geboortekaartjes op maat. Mijn stijl is kleurrijk en helder met grafische elementen en originele typografie. Wil je voor jouw baby een kaartje dat uniek is en echt goed bij jullie past? Laten we samen aan de slag gaan!

Hieronder een greep uit de mogelijkheden. Natuurlijk kan ik ook een geheel nieuw ontwerp voor je maken.

geboortekaartje op maat Jules geometrische vormen
geboortekaartje op maat foto echo en cirkels
Geboortekaartje typografie en waterverf
geboortekaartje waterverf
geboortekaartje bloemen groen paars
geboortekaartje grafisch
Geboortekaartje op maat walvissen onder water
geboortekaartje grafisch
geboortekaartje typografie en waterverf
geboortekaartje waterverf
geboortekaartje ontwerp op maat

Werkwijze & prijzen

Wil jij ook een uniek en origineel geboortekaartje? De werkwijze en prijzen hangen af van welke optie je kiest. Er zijn 3 mogelijkheden:

  • Bestaand kaartje | Kies je voor een van de bovenstaande designs, dan hoef je slechts de naam en geboortedatum door te geven en verder nergens meer over na te denken. Je ontvangt een proefdruk om alvast te zien hoe het gaat worden. En als jullie baby geboren is ontvangen jullie 100 kaartjes met de juiste datum. De prijs: €250, incl. drukwerk.
  • Aangepast kaartje | Liever een van de bovenstaande designs maar dan met aanpassingen in bijvoorbeeld kleur, compositie of lettertype? Dan bespreken we eerst je wensen en zal ik 3 aangepaste ontwerpen sturen waaruit je kunt kiezen. Dan volgt een feedbackronde waarin jullie een keuze maken en eventuele feedback meegeven. Tenslotte stuur ik jullie de proefdruk toe van het definitieve ontwerp. Kleine aanpassingen zijn dan nog wel mogelijk. De prijs: €350 inclusief drukwerk.
  • Uniek, maatwerk kaartje | Wil je een 100% uniek kaartje, dan gaan we eerst samen in gesprek over jullie wensen. Daarna maak ik 3 ontwerpen op hoofdlijnen, waaruit jullie er eentje kiezen die ik uit ga werken op basis van jullie feedback. Nadat ik het ontwerp heb uitgewerkt volgt een tweede feedbackronde en uiteindelijk het definitieve design. Kleine aanpassingen zijn dan uiteraard nog mogelijk. Prijs: €400 inclusief drukwerk.

    Alle prijzen zijn voor 100 kaartjes. Meer afdrukken kan tegen meerwaarde.

Eerst even contact?

Twijfel je nog of heb je vragen aan mij over hoe ik de geboortekaartjes op maat maak? Je kunt altijd eerst even contact opnemen, dan bespreken we vrijblijvend de mogelijkheden.