OVER

grafisch vormgever

SARAH WHO?
SARAH STRUBIN

Who? Grafisch vormgever? Interieurstylist?
Beiden.

Daarnaast is de naam Sarah Who ook ingegeven door de veelgehoorde reactie op mijn volledige naam.

Ik begon mijn carrière heel ergens anders: als organisatiepsycholoog en projectmanager in het bedrijfsleven. Na een paar jaar besloot ik me om te scholen tot interieurontwerper bij het NIA in Amsterdam. Vlak daarna volgde een 2 jarige opleiding tot grafisch vormgever bij MK24. En in 2021 heb ik Sarah Who? opgericht.

Door mijn achtergrond in het bedrijfsleven heb ik geleerd om projecten goed te overzien en met jou als klant duidelijk af te stemmen voor- en tijdens een project. Ook kan ik hierdoor goed tot de kern van je vraag komen zodat we precies helder hebben wat je eigenlijk wilt.

WAT IK MAAK

Grafisch: huisstijlen & logo’s voor nieuwe bedrijven óf als er een frisse wind doorheen moet. Promotiemateriaal zoals posters, socials, infographics & animaties. Maar ook de opmaak van presentaties, teksten en kinderboeken.

Geboortekaartjes: unieke geboortekaartjes, helemaal op maat. In een heel eigen, grafische, heldere stijl.

Interieur: van on-the-spot interieur advies aan huis tot een compleet interieur ontwerp of een maatwerkproject. Ook bied ik een pakket aan waarbij ik de tweedehands parels voor je uit het grote vintage-aanbod vis.

DUURZAAMHEID

Ik werk graag zo duurzaam mogelijk: bij de grafische tak gaat het om duurzaam papier bij drukwerk en waar mogelijk ook duurzame inkt. Bij interieur gaat het om kennis over duurzame merken, recylcen, upcyclen en het gebruik van tweedehands/vintage spullen. Ook kan ik de parels uit het grote vintage aanbod voor je vissen. `
Ook werk ik het liefst voor klanten die duurzaamheid / het milieu belangrijk vinden of zelfs actief promoten.

CASTRICUM

Ik ben sinds 2022 gevestigd in Castricum. Ik werk zowel in de regio als in mijn voormalige woonplaats van 18 jaar: Amsterdam. En alles daarbuiten.